Sari la conținut Salt la subsol

Societatea comerciala CABINET MEDICAL HADIJI-KALASI SRL, cu sediul social in Municipiul Timisoara, Str. GIUSEPPE VERDI, Nr. 11, Ap. 1 CAMERA 2, judetul Timis, a luat fiinta in anul 2004. 

Pe parcursul anilor de functionare, firma a desfasurat activitati medicale stomatologice de specialitate si de radiologie dentara, in prezent are un cabinet medical de stomatologie si un cabinet pentru desfasurarea practicilor de radiologie de diagnostic si radiologie interventionala, ambele in domeniul stomatologic.

In ceea ce priveste domeniul stomatologic, societatea are o dotare moderna cu doua unituri dentare, autoclav, distilator, sigilator, lampa chirurgicala, fiziodispenser si echipament pentru desfasurarea activitatii de chirurgie dento-alveolara, microscop optic, endomotor si alte echipamente pentru desfasurarea activitatii in specialitatea endodontiei, profiflex, sonicflex, lampa led pentru albire dentara profesionala , aparat de rontgen diagnostic dentar tim X-MIND AC intraoral si aparat de rontgen diagnostic CS 8100 panoramic si accesorii pentru desfasurarea activitatii de radiodiagnostic dentar s.a.

Increderea in calitatea serviciilor medicale de stomatologie prestate de la infiintare pana in prezent, si dedicarea permanenta spre nevoile pacientilor, ne-au adus unde suntem, un furnizor de servicii medicale stabil, puternic, si de incredere. Bineinteles ca am trecut si noi prin momentele de criza (economica la inceputuri, medicala din anul 2019 pana in prezent, in contextul pandemiei actuale), dar am reusit sa le depasim cu succes  mentinand indiferent de situatie aceleasi standarde inalte de calitate si profesionalism.

Intr-o perioada dificila, de pandemie, in anul 2020 ne-am hotarat sa ne diversificam activitatea prin crearea unei unitati medicale noi, Centrul Medical de Diagnoză RMN-Lugoj, o importantă investiție in plan medical, atât de necesară pentru lugojeni dar și pentru întreaga zonă.

Centrul dispune de cel mai performant aparat RMN 3 Tesla din Vestul țării și este un proiect important al medicului tunisian, Hadiji Souhaiel, președintele Ligii Tunisienilor, care a accesat fonduri europene prin programul Regio, 55% din valoarea proiectului și 45%, participarea doctorului Hadiji Souhaiel.

Acest RMN, Magentom Lumina, produs de Siemens Healthineers, se caracterizează prin intensitatea câmpului magnetic de 3T, este primul și singurul sistem de 3T din regiunea de vest a țării, până în acest moment, este superior unui RMN de 1,5T prin aportul mai mare de semnal, care se concretizează printr-o imagine de mai bună calitate și rezoluție, ce ajută medicul la stabilirea unui diagnostic de mare precizie, mai ales în patologiile cerebrale, cele aferente coloanei vertebrale, precum și în investigațiile musculo-scheletale. Sistemul permite imagistică corp întreg pentru orice pacient, indiferent de înălțimea sa, asigurând o scanare pe lungime de 205 cm. Diametrul de 70 cm al tunerului permite investigarea inclusiv a pacienților bariatrici sau claustrofobi. RMN-ul este echipat cu inteligență artificială, cu ultima tehnologie disponibilă la Siemens, denumită Biomatrix. Sistemul se adaptează la condiția pacientului, nu invers, cum era până acum, pacienții pot fi investigați în respirație liberă, aparatul are protocoale și secvențe pentru orice anatomie sau patologie, putându-se investiga orice tip de pacient, de la copii până la persoane în vârstă, indiferent de starea acestora. Fluxul de lucru este îmbunătățit prin faptul că sistemul recunoaște imediat tipul de investigație și introduce pacientul în magnet fără alte interacțiuni de poziționare. În plus, asigură un timp de scanare redus cu până la 50% și o rezoluție înaltă.

Centrul Medical de Diagnoză RMN-Lugoj este situat pe strada Timișoarei nr. 149 A (la parterul fostei fabrici Muschong), lângă intreprinderea Mondial.

Acest website folosește cookie-uri! Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Puteți consulta politica noastră de confidențialitate aici