Sari la conținut Salt la subsol

Vineri, 22 octombrie a fost inaugurat, Centrul Medical de Diagnoză RMN-Lugoj, o importantă investiție in plan medical, atât de necesară pentru lugojeni dar și pentru întreaga zonă.

Centrul dispune de cel mai performant aparat RMN 3 Tesla din Vestul țării și este o investiție a medicului tunisian, Hadiji Souhaiel, președintele Ligii Tunisienilor, care a accesat fonduri europene prin programul Regio,55% din valoarea proiectului și 45%, participarea doctorului Hadiji Souhaiel.

De remarcat prezența la eveniment a excelenței Sale, doamna ambasador a Tunisiei Raja Jhinaoui Ben Ali, care în cuvântul său a felicitat pe doctorul Hadiji pentru efortul și munca depusă în realizarea acestei investiții și nu numai, subliniind aportul adus de acesta la sănătatea cetățenilor din comunitate.

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu a subliniat importanța unor astfel de investiții în sănătate, cu atât mai mult că aceasta este una privată, l-a felicitat pe dr.Hadiji  și l-a asigurat, că pentru tot ce a realizat, de cand este membru al comunității noastre, a câștigat, cu siguranță, încrederea lugojenilor.
Acest website folosește cookie-uri! Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Puteți consulta politica noastră de confidențialitate aici